Via analyse en advies naar betere B2B websites

Videopitch van 4MedBox op Nationale Privacy Conferentie

Geschreven door Ruud Huijts op .
Video van 4MedBox als pitch bij de nominatie voor de Privacy Awards 2021 op de Nationale Privacy Conferentie op 28 januari 2021.

Videopitch 4MedBox bv

Rick Overkleeft en Sander van Boom vertellen op authentieke wijze hun verhaal over de privacy-aspecten van de 4LifeSupport-infrastructuur. Deze twee grondleggers van 4LifeSuport zijn door mij bevraagd. Leidraad waren de eisen die aan inschrijving gesteld waren.  Deze gesprekken hebben inhoudelijk de inschrijving op de Privacy Awards 2021 bepaald. De bruikbare beelden heb ik uit de opgenomen gesprekken geselecteerd en gemonteerd tot een videopitch. Deze video is vertoond op de Nationale Privacy Conferentie 2021 voorafgaand aan de prijsuitreiking.

Conferentie online

Vanwege de coronamaatregelen hebben de congrespartner ECP en Privacy First besloten om de Nationale Privacy Conferentie grotendeels online te laten plaatsvinden. Om deze reden zijn de pitches voor de Nederlandse Privacy Awards niet fysiek op locatie (zoals gebruikelijk in Nieuwspoort). Vooraf moesten de pitches digitaal worden aangeleverd. Alle pitches zijn tijdens de congresmiddag op 28 januari 2021 online gestreamd.

Alle artikelen in deze serie

Nominatie Privacy Awards 2021 hoogst haalbare voor 4MedBox

Tijdens de Nationale Privacy Conferentie zijn de Nederlandse Privacy Awards 2021 uitgereikt. Voor de inschrijving van 4MedBox bv was nominatie in de finale eindstrijd het hoogst haalbare.

Videopitch van 4MedBox op Nationale Privacy Conferentie

Video van 4MedBox als pitch bij de nominatie voor de Privacy Awards 2021 op de Nationale Privacy Conferentie op 28 januari 2021.

Nominatie Privacy Awards 2021 voor inzending 4MedBox

Er is en groot aantal inzenders voor de Nederlandse Privacy Awards 2021. 4MedBox bv is met haar inzending over het 4LifeSupport-systeem door de jury verkozen tot één van de negen genomineerden.

4MedBox schrijft in op Privacy Awards 2021

Namens 4MedBox bv heb ik met de onderliggende baanbrekende technologie van 4LifeSupport de inschrijving op de aanmoedingsprijs van de Nederlandse Privacy Awards 2021 verzorgd.