Skip to main content
Via analyse en advies naar betere B2B websites

SAMENZICHT Consultancy

Als ondernemer kun meer profijt uit je website halen!

Laat ons jou helpen je business-to-business online marketing te versterken:

"In the business world, everyone is paid in two coins: cash and experience.
Take the experience first; the cash will come later."

- Harold Geneen

"Door verantwoord meten tot weten"

Wij helpen graag organisaties in de business-to-business (B2B) markt. Wij staan voor privacy en bescherming van persoonsgegevens. Dit zit in onze unieke aanpak en dienstverlening. Jij kunt met jouw B2B website hiervan de vruchten van plukken en jouw websitebezoekers klantgerichter en -vriendelijker benaderen.

Wij leveren analyse en advies rondom websites als onderdeel van online of digitale marketing. Onze ondersteuning komt volgens ons het best tot zijn recht bij kleine en middelgrote bedrijven (MKB),  groeiende en startende ondernemingen, en ook éénmanszaken (ZP'ers).

Wij werken vooral graag samen met ondernemers die meer profijt uit hun website(s) willen en kunnen halen. Die zaken leveren aan andere bedrijven. Die maatschappelijk verantwoord bezig zijn. Die geloven in organische groei vanuit eigen kracht.

In het relatief korte bestaan hebben wij helaas al aardig wat heftige gebeurtenissen voor onze kiezen gekregen. Telkens weer zijn wij geslaagd ons aan te passen en door te gaan. Wij houden vol.

Anderen kenschetsen onze zakelijke dienstverlening soms als die van een kleine "full service content provider". Wij kunnen inderdaad veel voor je betekenen. Onze kennis, ervaring en inzichten zijn vaak nuttiger dan vooraf verwacht (ook door ons zelf). Wij gaan graag samen op "ontdekkingsreis".

Zelfportret van Hans Min (gemaakt tijdens zijn ziekbed)

Zelfportret Hans Min (2019)

Onze ontwikkeling

 • 1998

  Ruud start als senior management consultant bij Ordina Organisatie Adviseurs. Hij ervaart het grote belang van goede (online)  informatievoorziening zowel in het bedrijfsleven als binnen de overheid.

 • 2007

  Ruud bouwt de eerste website voor Honk- en Softbalvereniging The Flags (in HTML). Hier begint een interessante hobby.

 • 2010

  De website van The Flags is zo'n success, dat Ruud een nieuwe versie maakt met het content management systeem Joomla!
  Stefan zet zijn eerste praktijkstappen in zoekmachineoptimalisatie (SEO)

 • 2012

  Ruud bouwt de website voor de Vereniging Voor Biometrie & Identiteit. De hobby wordt werk.

 • 2015

  Ruud wordt zelfstandig ondernemer en laat dit o.a. weten via (de eerste versie van) zijn zelfgemaakte website samenzicht.nl.

 • 2016

  Ruud Huijts, Hans Min en Stefan IJzerman realiseren zich dat zij samen over een unieke combinatie aan expertise beschikken. Zij gaan diensten leveren rondom videotoepassingen, website-ontwikkeling en e-learningconcepten onder Interactief.Video.

 • 2017

  Voor "launching customer" BPI Services wordt de website voor het nieuwe product Object Monitor gemaakt.

 • 2018

  SAMENZICHT Consultancy worden partner/reseller van SimplyLeads.
  Wegens ernstige ziekte van Hans Min kan er helaas niet meer de aandacht aan (interactieve) video en e-learning gegeven worden.

 • 2019

  Het concept "Website Zonder Zorgen" ziet het licht. Eerste test is Atelier Anja van der Vlugt.
  Steun en toeverlaat Hans Min overlijdt op veel te jonge leeftijd.

 • 2020

  Ook SAMENZICHT Consultancy heeft last van de coronacrisis.
  Partner SimplyLeads trekt zich terug uit de markt.

 • 2021

  Ruud en Stefan blijven samenwerken.
  Focus verschuift naar privacyvriendelijke B2B online marketing support rondom websites.

 • 2022

  Een tussenjaar waar heel Nederland aan crises lijkt te lijden en de nasleep van COVID-19 ervaart. Aandacht voor de eigen families. 

Kenmerkend voor SAMENZICHT

(1)

Anderen verder helpen

Wij zijn behulpzame types. Zorgen dat anderen verder kunnen met hun idee, onderneming, programma,  project, etc. is ons streven. Als je door een website van ons of door onze ondersteuning in online marketing gelukkig(er) wordt, zijn wij tevreden.

(2)

Creatieve diensten verlenen

Wij zijn creatieve geesten die zich willen kunnen uiten. Analyse en advies maar ook de volledige verzorging van een zakelijke website is voor ons een creatief proces. Daarbij verliezen wij jouw zakelijk belang niet uit het oog! Een innovatieve omgeving is voor ons een  uitdagende en geruststellende inspiratiebron.

(3)

Ontwikkelen in samenhang

Enerzijds willen wij de dingen doen waar wij goed in zijn: via analyse en advies tot een betere website komen die jouw ondernemening helpt en ondersteunt. Anderzijds zoeken wij telkens nieuwe situaties en mogelijkheden om te leren. Dit impliceert gecalculeerd risico durven nemen en een uitdagende en succesvolle samenwerking.

(4)

Maatschappelijk verantwoord

Wij geloven in het grondrecht op privacy en de bescherming van persoonsgegevens. Onze diensten, zoals privacyvriendelijke webanalyse, zijn hiermee in lijn.
De Duin- en Bollenstreek heeft onze voorkeur als werkgebied. Reisafstanden en reistijden kunnen wij dan beperkt te houden.
Persoonlijke ontmoetingen en wederzijdse openheid zien wij als onontbeerlijk voor het onderling vertrouwen en een succesvolle samenwerking.

Contact leggen?

Elke situatie is uniek, ook de jouwe. Daarom willen wij juist jou proberen te helpen. In een vrijblijvend gesprek overleggen we graag met jou over wat SAMENZICHT Consultancy voor jouw onderneming kan betekenen.

Neem contact op!
Bij voorbaat dank voor jouw belangstelling in SAMENZICHT Consultancy.

Naar paginabegin