Via analyse en advies naar betere B2B websites

SimplyLeads omarmd door SAMENZICHT Consultancy

SAMENZICHT Consultancy (Ruud Huijts) ondersteunt ondernemingen in hun B2B marketing nu ook met SimplyLeads. SimplyLeads levert eenvoudig inzichtelijke informatie over het bezoek van bedrijven aan een website.  

Bereikt jouw website jouw doelgroep?

Het is een van de grootste uitdagingen van ondernemers: bereik ik met mijn website mijn doelgroep? Ook in de business-to-business (B2B) markt wil je, dat (potentiele) klanten je website bezoeken. Meestal is vrij eenvoudig te bepalen, hoeveel bezoek (visits, traffic, o.i.d.) een website trekt. Maar welke bedrijven trekt je website en wat trekt hen eigenlijk? Dit soort zaken wil je toch weten? Bezoekersaantal is een aardige indicatie maar levert geen leads op.

Webanalyse kost nu (te) veel tijd en moeite

Google Analytics is het instrument om een beeld van bezoekersaantallen, paginaweergaves, etc. van een website te krijgen. Prima inzetbaar in een grote consumentenmarkt. Voor de B2B markt, zeker voor het MKB, is Google Analytics eigenlijk te ingewikkeld om zelf erbij te doen. Ook de inzichten blijken vrij beperkt. Natuurlijk kun je een gespecialiseerde bedrijven inhuren om aanvullende informatie te leveren. Deze extra menskracht kost geld. De vraag is ook of deze activiteiten de toets van de nieuwe privacy wetgeving (AVG/GDPR) doorstaan. Met SimplyLeads kan het stuk eenvoudiger.

notebook met simplyleads dashboard

SimplyLeads ondersteunt B2B marketing & sales

De inzet van SimplyLeads levert informatie die relevant is voor B2B marketing & sales.  Je kunt bijvoorbeeld eenvoudig bekijken welke bedrijven je website bezoeken, waar hun interesse ligt en of zij terugkomen. Met deze informatie ben je als (MKB)-ondernemer in staat gerichte marketingacties te ondernemen zoals leads in kaart brengen, een campagne starten en volgen(!), je website optimaliseren, een evenement voor (potentiele) klanten organiseren, etc. Je website is niet alleen het uithangbord van je bedrijf maar wordt ook een informatiebron voor je onderneming geheel binnen de privacyrichtlijnen.

SimplyLeads dashboard

SAMENZICHT Consultancy is jouw steun en toeverlaat

Het gebruik van SimplyLeads voor een jaar kost bij SAMENZICHT Consultancy minder dan één advertentie in een vakblad. Daarnaast mag je op raad en daad van Ruud Huijts rekenen. Hij kan snel ondernemingsvraagstukken doorgronden. Bovendien heeft hij veel ervaring met verbetering van bedrijfsprocessen, web development, marketing, organisatie, strategie, etc. Zijn hulp en ondersteuning heeft zich al keer op keer bewezen. SimplyLeads mag je (minimaal) een maand gratis uitproberen. Overtuig jezelf!

Ik wil contact opnemen