Via analyse en advies naar betere B2B websites

Onze nieuwjaarsgroet met kans op gratis infovideo

Wij van Interactief.Video wensen onze vrienden en kennissen het beste voor 2018. Bekijk onze nieuwjaarsgroet en ding mee naar de gratis infovideo!

Beste wensen voor 2018

Je ontvangt de beste wensen voor het nieuwe jaar van SAMENZICHT Consultancy en Interactief.Video (Ruud Huijts, Stefan IJzerman en Hans Min). Dit jaar is het een komische video geworden die met eenvoudige middelen te produceren was.
We doen het met een glimlach en voor je glimlach! We hopen dat er ook in 2018 voldoende plezier te beleven valt, hoe lastig de uitdagingen ook mogen zijn of worden. Alle overeenkomsten en symboliek in de animatievideo mag je zelf invullen.

Win gratis infovideo

Je kunt meedingen naar de gratis korte infovideo die Interactief.Video in 2018 weggeeft:

  1. Bekijk onze nieuwjaarsvideo “Snowman Scurry”.
  2. Bedenk een leuk kort verhaal bij de video.
  3. Stuur je verhaal uiterlijk maandag 15 januari 2018 naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
  4. Hij/zij met het meest aansprekende verhaal wint onze infovideo.
  5. Interactief.Video maakt in 2018 voor/van de winnaar kosteloos een korte authentieke infovideo.
  6. Laat maar weten, als je al een invulling voor je prijsvideo in gedachte hebt.
  7. Zie eventueel voor inspiratie enkele voorbeelden op infovideo.nl.

Over Interactief.Video

Ruud Huijts, Stefan IJzerman en Hans Min hebben een samenwerkingsverband onder de naam Interactief.Video, tevens een handelsnaam van SAMENZICHT Consultancy. Als kleine “full service content provider” willen zij helpen andere ondernemingen vorm te geven aan hun online business-to-business marketing en communicatie. Interactief.Video adviseert, ondersteunt en produceert van authentieke informatieve video’s tot mooie complete websites. Meer weten of voorbeeldvideo’s bekijken? Zie infovideo.nl of neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (06 50 29 30 18)

N.B.
Er wordt slechts één gratis infovideo uitgeloofd. Het betreft hier een aardigheidje van en door Interactief.Video en geen officiële prijsvraag noch loterij of iets dergelijks. Je kunt geen rechten uit het bovenstaande verkrijgen. Spelregels en uitslag worden door SAMENZICHT Consultancy zelf bepaald.