Via analyse en advies naar betere B2B websites

Blog

Artikelen van en over SAMENZICHT Consultancy

Drie belangrijke kenmerken van SEO voor B2B

- Stefan IJzerman
Vindbaarheid in zoekmachines is ook van groot belang voor bedrijven in de B2B-markt. SEO in B2B concentreert zich meer op trefwoorden waarnaar besluitvormers van andere bedrijven zakelijk zoeken.

Haal kennis uit bezoekinformatie van je B2B website

- Ruud Huijts
Voorbeeld van webanalyse naar locatie
Bezoek aan je business-to-business website herbergt veel informatie. Met statistiek is er kennis en inzicht te verwerven. Start simpel en privacyvriendelijk raad ik middelgrote en kleine bedrijven aan.

Nominatie Privacy Awards 2021 hoogst haalbare voor 4MedBox

- Ruud Huijts
Geen Nationale Privacy Award voor 4MedBox
Tijdens de Nationale Privacy Conferentie zijn de Nederlandse Privacy Awards 2021 uitgereikt. Voor de inschrijving van 4MedBox bv was nominatie in de finale eindstrijd het hoogst haalbare.

Videopitch van 4MedBox op Nationale Privacy Conferentie

- Ruud Huijts
Titel videopitch 4MedBox op Privacy Awards 2021
Video van 4MedBox als pitch bij de nominatie voor de Privacy Awards 2021 op de Nationale Privacy Conferentie op 28 januari 2021.

Nominatie Privacy Awards 2021 voor inzending 4MedBox

- Ruud Huijts
Nederlandse Privacy Award
Er is en groot aantal inzenders voor de Nederlandse Privacy Awards 2021. 4MedBox bv is met haar inzending over het 4LifeSupport-systeem door de jury verkozen tot één van de negen genomineerden.

4MedBox schrijft in op Privacy Awards 2021

- Ruud Huijts
Nederlandse Privacy Awards logo
Namens 4MedBox bv heb ik met de onderliggende baanbrekende technologie van 4LifeSupport de inschrijving op de aanmoedingsprijs van de Nederlandse Privacy Awards 2021 verzorgd.

Inclusieve samenleving heeft in Lisse wel smoel

- Ruud Huijts
Lissese vlag voor inclusieve samenleving ontworpen door SAMENZICHT
Mijn schoonzoon en ik hebben een beeldmerk voor de inclusieve samenleving ontworpen. In Lisse wappert dagelijks een vlag van dit ontwerp. Zal zo'n ontwerp ooit symbool staan voor inclusie?

Zoveel belangstelling heeft je B2B website

- Ruud Huijts
Voorbeeld van bezoekanalyse met publiek
Je business-to-business website dient online verkeer te genereren. Statistiek is een probaat middel om hierover kennis en inzicht te verwerven. Start simpel is mijn advies aan middelgrote en kleine bedrijven.

Zo probeer ik maatschappelijk verantwoord te ondernemen

- Ruud Huijts
Maatschappelijk verantwoord ondernemen in logo inclusiviteit
Ook met SAMENZICHT Consultancy wil ik maatschappelijk verantwoord ondernemen. Niet omdat achterliggende drijfveren tegenwoordig (meer) belangstelling krijgen, maar vooral omdat zij de voorgaande 30 jaar voor mij ook al speelden.

B2B leads genereren zonder SimplyLeads

- Ruud Huijts
SimplyLeads wordt helaas niet meer geleverd en onderhouden. Business-to-business leads zullen dus op andere wijze uit websitebezoek gegenereerd moeten worden. Wij hanteren een shortlist van Nederlandse alternatieven.

Interactief.Video is dood, leve interactieve animatievideo

- Ruud Huijts
Een jaar geleden is Hans Min overleden. SAMENZICHT Consultancy gaat daarom samenwerken met Explainer Video Agency. Interactieve animatievideo vervangt authentieke video in de dienstverlening voor B2B marketing en communicatie.

SimplyLeads omarmd door SAMENZICHT Consultancy

- Ruud Huijts

SAMENZICHT Consultancy (Ruud Huijts) ondersteunt ondernemingen in hun B2B marketing nu ook met SimplyLeads. SimplyLeads levert eenvoudig inzichtelijke informatie over het bezoek van bedrijven aan een website.  

Gebruik eens video voor je B2B-boodschap!

- Ruud Huijts
b2b online (afbeelding geen video)

Video wordt nog relatief weinig als communicatiemiddel in de business-to-business markt toegepast. Terwijl video toch een prima investering is met een hoog rendement. Tijd voor verandering?

Twee winnaars gratis infovideo Interactief.Video

- Ruud Huijts
Sneeuwman is ontroerd door het drietal van Interactief.Video

Interactief.Video had als nieuwjaarsgroet een animatievideo rondgestuurd. Je kon een gratis infovideo winnen door je eigen verhaal erbij te verzinnen. De winnende verhalen zijn bekend.

Onze nieuwjaarsgroet met kans op gratis infovideo

- Ruud Huijts

Wij van Interactief.Video wensen onze vrienden en kennissen het beste voor 2018. Bekijk onze nieuwjaarsgroet en ding mee naar de gratis infovideo!

Je infovideo zegt meer dan 1000 woorden

- Ruud Huijts

Na onze start met Interactief.Video heb ik regelmatig vragen gekregen, of wij onze ideeën ook kunnen illustreren. Als startende onderneming is dit wat lastig. Daarom hebben wij hiervoor de website infovideo.nl gemaakt. Daar zijn voorbeelden van onze infovideo's te vinden. De site is bovendien volgens ons concept als "etalage" voor een (technologisch) product of dienst opgezet. Twee vliegen in één klap dus.

Interactief.Video een nieuw initiatief

- Ruud Huijts

Voor vele ondernemingen is het lastig om hun technologische  kennis en kunde, producten of diensten goed voor het voetlicht te brengen. Er is vaak  veel tijd en moeite in technologische ontwikkeling of innovatie gestopt. Vervolgens is het moeizaam om nieuwe business te genereren.
Vaak is er nog veel te halen met betere online marketing en communicatie. Interactief.Video wil hierop inspelen. Het is een samenwerkingsverband van Ruud Huijts, Stefan IJzerman en Hans Min dat eind 2016 / begin 2017 vorm gekregen heeft. Informatieve (interactieve) video's tot complete websites kan je laten produceren. Alles gericht om je producten of diensten beter te verkopen.

SAMENZICHT breidt uit in E-learning

- Ruud Huijts

SAMENZICHT Consultancy doet aan advies en ondersteuning bij innovatie.  Innovatie impliceert nieuwe dingen leren. Specialist Hans Min heeft de expertise om e-learning te ontwikkelen. Via SAMENZICHT kan nu ook een beroep op zijn diensten gedaan worden.  

SAMENZICHT Consultancy van start

- Ruud Huijts

Ik, Ruud Huijts, liep al enige tijd met de gedachte rond om voor mezelf te beginnen. Zoals zo vaak zijn dan één of meer (heftige) gebeurtenissen nodig om daadwerkelijk een dergelijke nieuwe weg in te slaan. Na een gedegen afweging (hoe kon het immers anders voor mij) heb ik besloten als zelfstandig professional door te gaan. SAMENZICHT Consultancy staat sinds 1 juli 2015 als een organisatieadviesbureau bij de Kamer van Koophandel geregistreerd.