Via analyse en advies naar betere B2B websites

SAMENZICHT breidt uit in E-learning

SAMENZICHT Consultancy doet aan advies en ondersteuning bij innovatie.  Innovatie impliceert nieuwe dingen leren. Specialist Hans Min heeft de expertise om e-learning te ontwikkelen. Via SAMENZICHT kan nu ook een beroep op zijn diensten gedaan worden.  

E-learning en SAMENZICHT

Technologische vernieuwingen, implementatie van nieuwe informatievoorzieningen of betere afstemming van ketenprocessen leiden meestal tot ingrijpende veranderingen. De betreffende (eind)gebruikers hebben dan veelal ook iets anders te leren, bijvoorbeeld via e-learning. De benodigde nieuwe kennis en kunde zijn mede bepalend voor het uiteindelijke succes van de ingezette verandering. Daarom zijn SAMENZICHT Consultancy en Hans Min, specialist in E-learning, een samenwerkingsverband aangegaan om waar nodig raad en daad te kunnen verlenen rondom het leerproces in het algemeen en e-learning in het bijzonder.

Aanvullende dienstverlening

E-learning biedt vele voordelen. Dat is bekend. Op dit gebied zijn er ook veel mogelijkheden. Deze zijn minder bekend. Samen met Hans Min kan SAMENZICHT Consultancy vanaf nu ondersteuning bieden bij het bepalen en realiseren van wat voor een organisatie of situatie de geschikte digitale leermiddelen zijn.
De gezamenlijke diensten omvatten zaken als:

  • opleidingstrategie√ęn ontwikkelen,
  • een leeromgeving (LMS) inrichten,
  • complete leertrajecten samenstellen, inclusief Blended-learning,
  • digitale trainingen ontwerpen en bouwen, inclusief videomateriaal.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., als je meer wilt weten over advies en ondersteuning over E-learning.