Via analyse en advies naar betere B2B websites

Twee winnaars gratis infovideo Interactief.Video

Sneeuwman is ontroerd door het drietal van Interactief.Video

Interactief.Video had als nieuwjaarsgroet een animatievideo rondgestuurd. Je kon een gratis infovideo winnen door je eigen verhaal erbij te verzinnen. De winnende verhalen zijn bekend.

Twee winnaars i.p.v. één

Het was de bedoeling om één gratis infovideo weg te geven voor het meest aansprekende verhaal achter de nieuwjaarsvideo 2018 “Snowman Scurry”. Uiteindelijk vonden wij bij Interactief.Video twee inzendingen zo leuk, dat besloten is Marcin Otto en Jaap Kuipers beide als winnaars uit te roepen. Interactief.Video zal voor beide een korte eenvoudige infovideo gaan produceren.

overlay snowman scurry

Inzending Marcin Otto (CEO Conyar)

"It was a tough week: much work and little reward. Our boss, Donald Snow (we call him “Snow-don" or "Ssss no-man” since he loves to say “no") was pushing us to the limits. There was no way to avoid his pressure even though we tried, he was merciless.
Possibly he saw we were laughing at his red pointy nose, and stupid smile. Maybe therefore he was taking poses and started blowing up … balloony. We were running away but he was coming closer and closer. We hide in a toilet, but he caught us in his paws.
We were terrified. An then, all of a sudden, there were kisses … hearts flying … .
My girlfriend woke me up … . It was Sunday morning ... ."

Ruud wordt door sterke Stafan gered

Inzending Jaap Kuipers (Initiatiefnemer Platform Identity Management Nederland)

"De sneeuwpop werd groter en groter, wat niemand had gedacht bij de stijgende temperaturen van de laatste jaren. Het was dan ook niet zomaar een sneeuwpop. Eerst was het Ruud's griezelpop die achter hem aanzat. Gelukkig was Ruud niet alleen. Hij heeft vrienden die voorkwamen dat hij vast kwam te zitten in de sneeuw.
De sneeuwman wilde zelfs kusjes geven. Zo gekust belande hij op grote hoogte in de hoed van de sneeuwpop. Samen gingen ze de vogels achterna, helemaal op weg naar het voorjaar. In het voorjaar smolt sneeuwpop vaarwel en landen de Drie Video Vliegers weer met de voeten in het gras. Ruud stond op zijn voeten in een groene weide.
Het werd zomer. Daarna kwam de oogsttijd. Toen gingen de Video vliegers een beetje eten van de oogst. Het was niet veel, het was voldoende. Er bleef zelfs over, voldoende voor een nieuwe neus. Voor een nieuwe sneeuwpoppen project. Ditmaal geen griezelpop."

Laat je boodschap verbeelden

Interactief.Video helpt ondernemingen in hun online business-to-business marketing en communicatie. Interactief.Video adviseert, ondersteunt en produceert authentieke informatieve video’s tot aan mooie complete websites. Meer weten of voorbeeldvideo’s bekijken? Zie infovideo.nl of neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (06 50 29 30 18).